Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп намекна, че нидерландецът Коди Гакпо може да бъде единственото ново попълнение в клуба през януарския трансферен прозорец. Германецът каза, че продължава да има вяра в играчите си, а Ливърпул не може да играе монополи.

Мърсисайдци привлякоха Гакпо за 37 милиона лири от ПСВ Айндховен, след като нападателят направи силно световно първенство, в което вкара три гола за тима на Нидерландия.

"Не искам да разочаровам никого, но ние вече привлякохме един невероятен играч като Коди Гакпо. Но вече прочетох заглавия кой ще бъде следващият в Ливърпул", каза Клоп преди мача с Брентфорд от поредния кръг във Висшата лига по-късно тази вечер.

"Ние не можем да играем като на монополи. Никога не сме го правили. Това е важна част от нашата философия. Имам пълна вяра и доверие на играчите и не мога да поставям постоянно под съмнение увереността им, търсейки други футболисти на тяхната позиция",  каза още Клоп.

Ливърпул спечели последните си четири мача във Висшата лига, с което се изкачи до шесто място в подреждането, но слабото представяне на тима преди световното първенство отдалечи мърсисайдци на 15 точки от лидера Арсенал и практически ги лиши от възможност да се борят за титлата.