Ваут Вегхорст няма да играе с №7, ако премине в Манчестър Юнайтед, тъй като номерът е запазен за Жоао Феликс, който също е в плановете на Червените дяволи, съобщава „А Бола”.   

На „Олд Трафорд” се оглеждат за нов нападател и високият нидерландец и португалецът са считани за фаворити да преминат на „Олд Трафорд”. 

Вегхорст в момента е под наем в Бешикташ, така че Юнайтед трябва освен с турския клуб, да се разбере и клуба, който държи правата му – Бърнли. От Атлетико пък искат да се отърват от Феликс, който не оправда очакванията, а и самият той иска да си тръгне. 

Твърди се, че изпълнителният директор на английския клуб Ричард Арнолд е обещал №7, освободен от Кристиано Роналдо, именно на нападателя на Дюшекчиите, с когото се водят преговори. 

До сделка обаче не е ясно дали ще се стигне, тъй като Юнайтед иска футболиста под наем, докато Атлетико иска да си гарантира неговата продажба през лятото и то за солидните 70 милиона паунда, които със сигурност няма да бъдат дадени от Червените дяволи. Испанците искат и 9,5 милиона лири за наема на играча, което също е доста сериозна сума. 

Феликс все още е само на 23 години и според мнозина има голям потенциал, който може да бъде отключен, но не е сигурно, че грандът от Манчестър ще рискува с привличането му.