Бившият аржентински национал Серхио Агуеро отговори подобаващо на Златан Ибрахимович, който обяви, че Гаучосите няма повече да станат световни шампиони заради лошото си поведение и неуважението показано към съперниците в Катар. 

„Да кажа ли какво мисля или не? Златан. Ибрахимович. Ибра-хи-мо-вич. Името е доста трудно, така че по-добре Златан. Първо искам да ти напомня, че други случаи на лошо поведение ти си ги определял като професионално държание. Ти самият много често си се държал лошо, така че най-малкото имаш право да говориш” заяви Кун. 

„И двамата сме играли професионален футбол и знаем за какво става въпрос. Доста е иронично точно ти да говориш за лошо поведение. Аз поне помня един случай с теб в Галакси, когато удари съперник с ананас и след това извъртя нещата, че той те е наранил и настъпил. В Англия има и други такива моменти. Но все пак, това е твоето мнение, нали?” добави Агуеро. 

„Мисля, че е доста грубо да казваш, че повече няма да спечелим титлата. Според мен преди да се тревожиш за Аржентина помисли за твоята страна и нейните играчи, които не бяха на последните световни първенства. Те не се класираха, нали така? Но, както и да е. Все пак можеш да говориш каквото си искаш. Може би си ядосан, че Меси спечели и трябваше да признаеш, че той е най-добрият в света”. 

„Това обаче е футболът. Понякога се играе добре, друг път лошо. Ти играеше добре, макар и да беше разбойник на терена. Трябва да отбележа обаче, че и други страни са се държали лошо. Това, което ти казваш не е честно, защото ти също бе биткаджия и дори помня как се сби веднъж с Отаменди. Затова е по-добре първо да погледнеш към себе си и кариерата си и да си спомниш дали винаги си се държал добре. Аз обаче не смятам, че бе така. В  крайна сметка ние сме световни шампиони, Златан, а на теб ти се иска да се самоубиеш. Меси е №1 в света, а Аржентина  е шампион. Вдигнахме купата, докато ти гледаше. Точно тези играчи, които имаха лошо поведение ликуваха с трофея. Съжалявам” каза още Агуеро.