Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призова ръководството на клуба да вземе още нови попълнения преди затварянето на януарския трансферен прозорец.

"Червените дяволи" вече се подсилиха с централния нападател Ваут Вегхорст, но отборът играе на четири фронта и има проблем с натоварването на играчите и ротацията.

"Ако в следващите дни се отвори възможност, аз бих я използвал, но това не зависи само от мен. Мисля, че в този клуб настройката винаги трябва да бъде такава. Всеки ден трябва да ставаме все по-добри, така че ако има такива възможности, трябва да ги използваме. Аз гледам, правя проучвания, имам идеи и профили са подсилване на състава", коментира Тен Хаг преди двубоя с Рединг от четвъртия кръг на ФА Къп тази вечер.

Според анализатори Манчестър Юнайтед се нуждае от подсилване в центъра на терена, където се разчита твърде много на Каземиро, Кристиан Ериксен и Бруно Фернандеш, които не получават нужната почивка. "Имаме нужда от всички играчи в състава, за да ги развиваме, но и най-вече за да постигаме исканите резултати. Искаме да останем във всички турнири възможно най-дълго. Ще се борим за това и мисля, че това е нещо положително за развитието на клуба", допълни нидерландският специалист.

От днес до 26-ти февруари Манчестър Юнайтед ще изиграе девет мача във Висшата лига, ФА Къп, Карабао къп и Лига Европа.