Масово меле се разигра на мача от бразилското футболно първенство между градските съперници Атлетико Паранаензе и Коритиба, завършил наравно 1:1. В него участие взе и бившият футболист на Лудогорец Алекс Сантана.

Инцидентът започна след провокация на защитника на гостите Марсио Силва, след което по-остро реагира уругваецът Давид Теранс от домакините.

Ситуацията щеше да се успокои бързо, ако беше останала между тях двамата, но веднага в кашата се намесиха по 3-4 играчи от двата отбора, след което нещата ескалираха. Въведение в последвалия боксов мач бе ритникът, с който нападателят на Коритиба Алеф Манга нокаутира Теранс, след което ситуацията излезе извън контрол.

Манга беше почти подиграван от капитана на противниковия отбор Тиаго Елено. И когато изглеждаше, че конфузът ще се уталожи, Педриньо удари и Манга с ритник отзад, след което той започна да бяга със спринт, а на терена нахлуха фенове, пише "Телеграф".

След това се намеси полицията, а след десет минути почивка реферът просто даде знак за край на мача, имайки предвид, че продължението на второто полувреме вече изтече, без да покаже нито един картон.