Купоните на Неймар край нямат. Съседите му в Париж търпяха дълго време, но най-накрая им писна и отправиха официално оплакване.

Чашата преля след голямото парти, с което бразилецът отпразнува 31-вия си рожден ден на 5 февруари. Тогава той дори се похвали със снимки от терасата си, на която се натискаше и целуваше с новата си стара изгоря Бруна Бианкарди, пише "Телеграф".

Гостите на нападателя вдигали невъобразим шум, който не спрял и след полунощ. Затова се и наложило комшиите да извикат полиция.

Отношение взе дори кметът на квартал „Бугивал“ - Люк Вател, който също живее наблизо. Той обясни, че купоните не са толкова чести, но затова пък са много продължителни и шумни. Този за спечелването на Лига 1 миналия сезон бил до 5 сутринта.

„Това не е просто фонов шум. Но какво можем да направим? Как да го глобим със 135 евро, като той получава милиони“, обясни Вател, който обмисля жалба до прокурора. Говорено е и с хазяина на имота, който щял да проведе среща с бащата на футболиста.

Проблемите за ПСЖ пък край нямат. Шампионите записаха втора поредна загуба във Франция. След 1:2 от Марсилия за Купата на страната, те паднаха с 1:3 и от Монако в първенството. В този мач Неймар беше неузнаваем и получи оценка 2 от 10 от Goal.com за представянето си, над всички беше вратарят Донарума, който спаси отбора си от разгром. Въпреки резултата ПСЖ продължава да е лидер в класирането с 5 точки пред Марсилия.

Във вторник за парижани предстои ново тежко изпитание – домакински мач срещу Байерн от 1/8-финалите на Шампионската лига. Твърдо аут е Килиан Мбапе, а Лионел Меси е под въпрос.