Капитанът на Черна гора Стефан Савич разказа свои общи спомени със селекционера на България Младен Кръстаич. Двамата се засичат в сръбския гранд Партизан през 2010/2011 г.

Това е последният сезон в кариерата на Кръстаич, а Савич пък се изстрелва от Белград към Манчестър Сити. В петък отборът на Савич ще се изправи изправят един срещу друг в двубоя от европейските квалификации между България и Черна гора.

"Кръле беше на 36-37 години, а аз на 18. Спомням си, че когато се присъединих на лагера на "Телеоптик" (б.а. - тренировъчната база на Партизан), след като подписах договора, се запознах с треньорския щаб, след което ме заведоха да се запозная с него. 

Помня, че Кръстаич беше на масаж. Прие ме като син, той беше два пъти по-възрастен от мен, страхотен професионалист, много сериозен човек, истински лидер на терена, с огромен опит и страхотна кариера. Сезонът с него означаваше много за мен", довери Савич в интервю за Vijesti.

"Понякога се чуваме, виждали сме се няколко пъти. Радвам се и за треньорската му кариера. Той води Сърбия на световно първенство. Не се съмнявам, че прави добри неща с България. Очаквам с нетърпение да се срещнем", завърши Савич