Кристиано Роналдо вкара два гола и постави нови рекорди при победата с 4:0 над Лихтенщайн у дома. Капитанът на Португалия вкара два гола за успеха и показа, че има още много какво да даде на своята страна.

Роналдо бе титуляр в първия мач на Роберто Мартинес начело на Португалия. Това беше неговия 197-и мач за националния тим и той се превърна в играча с най-много срещи за национален тим в историята. Той изпревари Бадер Ал Мутава, който изигра 196 мача за Кувейт.

Роналдо вече има 120 гола за националния тим, като 100 от тях са в състезателни мачове. Още един от невероятните рекорди на звездата.

Жоао Кансело откри още в осмата минута с удар от дистанция и няколко рикошета. Бернардо Силва направи 2:0 веднага след почивката, а минута след това Кансело спечели дузпа. Роналдо бе точен от бялата точка за 3:0, а след това се разписа с мощен удар под гредата за крайното 4:0.

Това бяха първите голове на Роналдо срещу Лихтенщайн в кариерата му, защото в предишните 2 мача с този противник не се беше разписал. Роналдо е вкарал гол на 175 отбора в кариерата си.