Къде ще играе Лионел Меси през кампанията 2023-24?. ПСЖ иска да поднови договора му, Барселона иска „последен танц“, Интер Маями следи отблизо ситуацията, а сега и Нюелс Олд Бойс има желание да го има.

Любимият отбор на Бълхата в аржентинския футбол е Нюелс Олд Бойс и това може да е един от аргументите той да подпише с "Прокажените". Вицепрезидентът на клуба Пабло Алегри обясни, че ще се опитат да направят всичко възможно, за да го привлекат, защото феновете искат да го видят в аржентинската Суперлига.

„Ще вървим към мечтата ни Меси, хората трябва да го почитат тук. 100% е желанието ни Меси да дойде в Нюелс. Това е мечта на всеки. Нюелс би бил най-гледаният отбор на континента“, обяви той в интервю за предаването „Ni más ni menos“ на La Red Rosario, цитиран от "Труд".

Преди няколко дни президентът на Конмебол, Алехандро Домингес, посочи, че Меси трябва да спечели Копа Либертадорес и затова иска да работят заедно, за да привлекат световния шампион.

„Алехандро Домингес каза, че Лионел трябва да спечели Либертадорес. След това се обърнах към президента на Конмебол и той ни каза, че трябва да работим заедно за мечтата Меси да играе тук. Всичко, което имаме да сложим на масата като оферта, ще го сложим”, обясни той.

В момента бъдещето на Меси е неизвестно, защото не е ясно дали той ще продължи в ПСЖ. Този петък Барселона обяви желанието си публично и за връщане на "блудния си син".