Зинедин Зидан е без работа от почти две години. Той чака подходящата възможност за нов треньорски ангажимент, като отказва невероятни предложения, като спортната част във всеки проект за него е на първо място. 

Легендарният френски футболист беше спряган за евентуален селекционер на Франция, но "трикольорите" решиха да запазят Дидие Дешан, като същевременно той се спряга и за нов треньор на ПСЖ.

Последните новини, свързани с треньорското бъдеще на бившия носител на Златната топка, идват от Саудитска Арабия.  Медиите в тази страна посочват, че Ал Насър е предложил на Зидан договор от 120 милиона евро за две години, тоест по 60 милиона на сезон.

Той обаче би предпочел работа в клуб, в който ще се бори за най-големите цели и иска да продължи да живее в Мадрид в името на семейството си.

Преди няколко дни Ал Наср остана без треньор след оставката на Руди Гарсия, говори се, че той е бил уволнен по настояване на Кристиано Роналдо.

Така малко известният хърватски треньор Динко Йеличич, който бе назначен за временен ръководител на професионалния щаб, получи внезапна възможност да се превърне в най-популярния наставник в света. 

От друга страна, някои източници твърдят, че на Зидан му е писнало от почивката и 50-годишният футболист иска да се върне на треньорската скамейка, но все още няма достатъчно атрактивна оферта, пише "Труд".