Престоят на Александър Митрович във Фулъм изглежда е към своя край. След като ръководството на английския клуб отхвърли две оферти на Ал Хилал от 30 и 35 милиона евро, саудитците не се отказаха - те предложиха 40 милиона евро, така че сделката около трансфера на най-добрия голмайстор в историята на сръбския национален отбор е към своя край. Тази информация потвърди известният британски журналист Бен Джейкъбс в официалния си профил в Twitter.

Ако всичко върви по план, Митрогол ще се присъедини към своя съотборник от националния отбор Сергей Милинович Савич, който наскоро стана нов играч на Ал Хилал. Отборът от Близкия изток плати 42 милиона евро за трансфера му от Лацио, докато самият играч има заплата от 25 милиона евро на година.

Британските медии съобщават, че Александър Митрович също ще има такива приходи. Така сръбският национален отбор ще е на осмо място в класацията за най-високоплатените футболисти в света.

Централният нападател на сръбския национален отбор е приел личните условия, чака се само положителен отговор от Фулъм, за да бъде официален трансферът.  Александър Митрович е играл за Телеоптик, Партизан, Андерлехт, Нюкасъл и Фулъм, пише "Труд".

Той изигра 81 мача за националния отбор на Сърбия и отбеляза 52 гола. Той беше участник на две световни първенства - в Русия през 2018 г. и четири години по-късно в Катар.