Мениджърът на Нюкасъл Еди Хау очаквано бе бесен, след като отборът му изпусна победата над ПСЖ в Париж заради много спорна късна дузпа за игра с ръка на Тино Ливраменто. 

Реферът Шимон Марчиняк първоначално не отсъди наказателен удар, но след намесата на ВАР промени решението си и парижани стигнаха до 1:1 в 97-ата минута. 

„Да, това бе несправедливо. За мен това не бе правилно решение. В такъв момент трябва да се вземат предвид много неща и най-вече  скоростта. Имаше рикошет и на забавеното повторение нещата изглеждат различно. Топката първо се отклонява в гърдите, а след това удря ръката, която освен това не е в необичайна позиция, тъй като той тича“ заяви Хау. 

„Това е много лошо решение, което дойде в самия край. Просто в тези ситуации не се взима често под внимание колко бързо идва топката. Трябва обаче да внимавам с приказките, за да нямам проблеми. Мисля, че до този момент съдията правеше много добър мач. В края обаче играчите на ПСЖ го поставиха под голям натиск“ добави той. 

Точката остава Нюкасъл с шансове да продължи напред, но те зависят и от развръзката в другия мач. „Малко хора ни даваха шансове да излезе от групата на смъртта. Ние обаче имаме шансове, макар че не държим съдбата в собствените си ръце и затова съм малко разочарован от двата мача с Дортмунд, в които можехме да се справим по-добре“.