Доскорошният голаджия на ЦСКА Дюкенс Назон набързо откри головата си сметка за новия си отбор Кайзериспор. Хаитянинът се разписа още във втория си мач с екипа на турския клуб.

Той вкара едно от попаденията за успеха с 3:2 като гост на Истанбул Башакшехир в среща от 26-ия кръг на първенството. Назон започна като титуляр и откри резултата в 9-ата минута след удар от около 20 метра. Асистира му Лионел Кароле. Хаитянинът получи и жълт картон в 67-ата минута.

В 15-ата минута тимът на Назон вече водеше с 2:0 след гол на Али Карими. В 58-ата минута Денис Турук върна домакините в мача.

В 84-ата минута Аилтон Боа Морте възстанови аванса от две попадения на Кайзериспор. Хамза Гюрелер се разписа за крайното 2:3 в 89-ата минута.

Назон бе на терена до 73-ата минута. В 12-ата минута на добавеното тимът от Истанбул не успя да изравни, след като Криштоф Пятек профука дузпа.

Така Кайзериспор на Назон спечели за първи от 11 мача насам. Тимът е на 11-ата позиция с 32 точки, а Истанбул Башакшехир е на 9-ата с 33 пункта.