Черна гора победи с 2:0 Беларус в контрола, която се игра в турския курорт Анталия. И двата гола за черногорците паднаха още преди почивката. В 27-мата минута Адам Марушич откри след комбинация със Стеван Йоветич.

Секунди преди почивката нападателят на Лече Никола Кръстович покачи на 2:0.

През второто полувреме Беларус бе по-активният тим на терена и гостите можеха да стигнат поне до почетен гол. Най-добрата възможност това да се случи бе четвърт час преди края на редовното време, но халфът на Астана Макс Ебонг пропусна дузпа.

Черна гора беше съперник на националния отбор на България в квалификационния цикъл за Евро 2024, докато Беларус е в една група с трикольорите в Лигата на нациите.

В друг двубой, игран по същото време, но в Ларнака, домакините от Кипър направиха равенство 1:1 с Латвия. И в този двубой имаше пропусната дузпа, като тя бе за гостите малко преди почивката.

Преди това Кипър поведе чрез Йоанис Питас в 34-тата минута, а Владиславс Гутковскис бе този, който не успя да се разпише от 11-те метра в 45-ата минута.Латвия все пак стигна до изравнителен гол в 85-ата минута чрез Андрейс Циганикс пет минути преди края.

През цялото второ полувреме в игра за Латвия бе защитникът на Пирин Благоевград Виталийс Ягодинскис.