Реал Мадрид вече не проявява интерес към левия бек на Байерн Мюнхен Алфонсо Дейвис, съобщават испански медии. Според информацията, от "Сантяго Бернабеу" са се насочили към звездата на Жирона Мигел Гутиерес.

В допълнение се твърди, че "кралете" са преустановили и опитите да договорят централния защитник на Лил Лени Йоро, тъй като е взето решение да се гласува доверие на юношата на клуба Рафа Марин, който е впечатлил Карло Анчелоти и компания по време на настоящия му период под наем с Алавес.

Точно като Марин, Гутиерес също е възпитаник на Ла Фабрика и беше продаден на "бланкивермелис" през 2022-ра, тъй като търсеше повече игрово време.

Реал обаче разумно настоя за клауза за обратно откупуване на левия бек и може да я активира, за да си върне 22-годишния играч на "Сантяго Бернабеу" това лято, уточнява „Webcafe“.

Мадридистите вече спечелиха 36-ата си титла в Ла Лига и спокойно доиграват първенството. Сега всички погледи са насочени към 1 юни, когато е финалът с Борусия Дортмунд в Шампионската лига.