Доскорошният защитник на Левски Хосе Кордоба официално е футболист на Норич. Това се случи, след като днес, 14 юни, отвори трансферният прозорец в Чемпиъншип.  Така панамският национал веднага даде и интервю пред клубните канали на английските „канарчета“.

„Чувствам се толкова щастлив, че съм тук. Чувствам, че съм в добро състояние. Чувството да съм тук е хубаво. Виждам, че Норич е като семейство и аз търсих нещо подобно. Почувствах, че трябва да направя този избор“, започна Кордоба.

„С мениджъра и спортния директор говорихме за бъдещето и тяхната основна идея за клуба. И двамата са на едно мнение, което ме направи щастлив. Почувствах, че това е нещото, което търся“, добави панамският национал.

„Чувствам се спокоен с топка в крака. Аз съм такъв тип защитник, обичам да играя с топката, да я владея повече. Опитвам се да помагам на моите съотборници във всеки случай и всяка ситуация без топка“, добави бившият защитник на Левски.

„Гледал съм Висшата лига и Чемпиъншип, а също и испанската Ла Лига. Виждал съм колко е трудно. Нивото е много високо, конкуренцията и амбицията на всеки играч са големи. Мисля, че това е добро място за мен“, продължи бранителят.

„Да участваш на Копа Америка е мечта за всеки мач играч. Играеш за националния си отбор на този турнир, това е много важно за мен. Мога да извлека много опит от това. Нямам търпение да дам най-доброто от себе си“, завърши Кордоба.