Днес един от най-добрите стрелци в историята на НБА, става на 50 години. Реджи Милър празнува половинвековен юбилей, след като се превърна в легенда за Индиана Пейсърс, където мина цялата му 18-годишна кариера. 

Избран под №11 от Драфта през 1987-а година, Милър отбеляза в кариерата си 25 279 точки, като се превърна в №1 в историята на тима в няколко статистически категории. 

В средата на 90-те години Милър направи отбора в претендент за титлата, макар и да стига само до един финал, който бе загубен през 2000-а от ЛА Лейкърс. Реджи води няколко забележителни битки с Майкъл Джордън, а на 7 май 1995-а влезе в историята. 

Тогава в „Медисън Скуеър Гардън”, вкара 8 точки в рамките на 9 секунди и донесе победата на Индиана над Ню Йорк Никс в двубой от плейофите, след като по-малко от 20 секунди преди сирената, отборът му е изостава с 6 точки. 

Той отбеляза забележителните 2560 тройки в кариерата си, като дълго време беше №1 по този показател, преди да бъде изпреварен преди няколко години от Рей Алън. През последните години Реджи се изявява като телевизионен анализатор.