Ламаркъс Олдридж изигра най-добрия си мач за Сан Антонио, като завърши с 24 точки, 14 борби и 5 асистенции за победата над Бостън с 95:87. 

Бившият лидер на Портланд се отчете с важни отигравания за втория успех на Шпорите през сезона. Кауай Ленърд помогна с 19 точки, а Ману Джинобили вкара 13 от пейката. 

Тексасци се откъснаха с 10 точки още в първата четвърти до края запазиха преднината си. В последната част разликата падна до 4 точки, но важни точки отбелязаха Олдридж и Ленърд, а и домакините взеха грешни решения в ключови ситуации. 

Стрелбата от игра на Селтикс бе изключително слаба през цялото време, като те приключиха едва с 35,7% успеваемост от игра. Айвъри Брадли водеше домакините с 18 точки, а Маркъс Смарт добави 17, но Бостън падна за втори път в 3 мача от кампанията. Така Сан Антонио победи Селтикс за 8-и път поред и за 34-и в последните 42 мача между двата тима. 

В друг двубой Атланта победи Шарлът с 94:92 и остави Хорнетс без победа. Стършелите пропуснаха 17 от първите си 18 изстрела в последната част, но въпреки това стигнаха до няколко равенства в края. Кемба Уокър не успя да изравни за тях със сирената. Кент Бейзмор водеше победителите с 20 точки, като Атланта спечели за трети път в 4 мача.