Лидерът на Чикаго Булс Джими Бътлър не приема сравненията между себе си и Майкъл Джордан, въпреки че в неделя счупи рекорд на Въздушния. 

Той отбеляза 42 точки при победата над Торонто със 115:113, като 40 от тях дойдоха през второто полувреме и така подобри постижението на легендата от 39 за едно полувреме, което той записа през 1989-а година срещу Милуоки. 

„Не искам да бъда срявняван с него. Точно това бяха и първите ми думи, след като разбрах за постижението си. Не желая подобни сравнения, тъй като хората ще започнат да очакват да правя това, което той правеше. Аз се опитвам, но честно казано никой от нас дори не е близо до него” заяви Бътлър. 

„Честно казано съм най-доволен, че спечелихме този мач. За мен това е от най-голямо значение. Не искам сравнения с Джордън заради неговото цялостно влияние върху играта. Най-радващо е, че победихме в един труден сблъсък” добави баскетболистът. 

Другата добра новина за Чикаго, освен силната игра на Бътлър, е това, че Дерик Роуз не е сериозно контузен. Гардът мина прегледи заради болки в дясното коляно, но те показаха, че не става дума за тежка травма. Той пропусна последните 3 срещи на Биковете и е под съмнение за следващата срещу Милуоки.