Суперзвездата на Кливланд ЛеБрон Джеймс заяви, че очаква с нетърпение предстоящия мач №7 срещу Голдън Стейт за титлата. 

Лидерът на Кавалиърс наниза по 41 точки в последните две срещи, които бяха спечелени убедително от неговия тим, който изравните резултата на 3-3 в серията и ще гостува в Оукланд за двубой №7. 

„Мислехме единствено за мача, който предстои и не сме правили планове далеч напред. Първо бяхме концентрирани върху петия сблъсък, а след това и върху шестия. Сега стигнахме до решаващ мач, който ще бъде върха за всички нас” заяви Леброн. 

„Цял сезон се борим, за да стигнем дотук, така че ще дадем всичко, което ни е останало. Същото обаче се отнася и за Уориърс и ще видим кой ще успее да победи. Бих изиграл този мач навсякъде. Няма значение, че сме гости. Това е мач, в който всеки би искал да играе” добави той. 

Джеймс вече има един седми мач от финали в кариерата си. През 2013-а Маями надви Сан Антонио с 95:88, но тогава ЛеБрон и компания бяха домакини. Треньорът Тайрон Лу очаква още от същото от Краля. 

„ЛеБрон си е ЛеБрон. Той изигра още един прекрасен мач, както прави през цялата си кариера и ние се нуждаем от още един такъв от него, за да триумфираме с титлата” заяви треньорът.