Суперзвездата на Кливланд и НБА ЛеБрон Джеймс изригна срещу легендата Чарлз Баркли, който не спира да го критикува напоследък и го нарече „хейтър“. 

Наскоро бившият играч, който от доста време е анализатор по TNT, се изказа много остро относно Джеймс и неговото оплакване, че Кавалиърс не са достатъчно силни. 

„Кливланд му даде всичко, което иска. Те плащат най-много пари за заплати в историята. Той поиска Джей Ар Смит и той преподписа. Поиска Шъмпърт и на него също бяха дадени доста пари. Сега взеха и Кайл Корвър. Той е най-добрият в света, но дали това не означава, че не иска да се бори? Това е неприемливо“. 

На ЛеБрон явно му писна и след загубата от Далас коментира: „Той е хейтър. Защо това, което казва обаче, да е вярно? Защото е по телевизията? Няма да оставя да омаловажи моето  наследство. Не аз хвърлих някой през прозореца. Никога не съ плюл към дете. Никога не съм имал неплатен дълг в Лас Вегас. Никога не съм се появявал на Звездния уикенд в неделя, тъй като преди това съм купонясвал в Лас Вегас“ добави Джеймс изреждайки изцепки на самия Баркли. 

„Винаги съм се държал правилно и съм представял НБА както трябва. За 14 години нито веднъж не се забърках в неприятности. Просто уважавам играта. Може да напишете това“ заяви още ядосаният ЛеБрон пред ESPN.