Латвийската звезда на НБА и Ню Йорк Никс Кристапс Порзингис за първи път ще участва в Мача на Звездите. 

Треньорите на отборите определиха резервите за сблъсъка на 18-и февруари и крилото очаквано получи честта да участва в шоуто в Лос Анджелис. 

Заедно с него от Изтока бяха избрани още Джон Уол и Брадли Бийл от Вашингтон, Кевин Лам от Кливланд, Ал Хорфърд от Бостън, Кайл Лаури от Торонто и Виктор Оладипо от Индиана. 

В резервите за Запада влязоха Клей Томпсън и Дреймонд Грийн от Голдън Стейт, Джими Бътлър и Карл-Антъни Таунс от Минесота, Деймиън Лилард от Портланд, Ръсел Уестбрук от Оклахома Сити и Ламаркъс Олдридж от Сан Антонио. 

Изненадващо или не треньорите пренебрегнаха играчи като Крис Пол, Пол Джордж и Андре Дръмънд. Титулярите бяха определени миналата седмица, като от Изтока това са ЛеБрон Джеймс, ДеМар ДеРозън, Кайри Ървинг, Джоел Ембийд и Янис Антетокумпо, а от Запада Стеф Къри, Джеймс Хардън, Кевин Дюрант, Антъни Дейвис и ДеМаркъс Къзънс. 

Според новия формат обаче, Къри и ЛеБрон ще изберат своите отбори, независимо от тяхната конференция, като окончателните състави ще бъдат ясни в четвъртък срещу петък през нощта.