Богдан Богданович показа, че след като покори Европа с Фенербахче наистина мястото му е отвъд Океана в НБА. 

Сръбската звезда на Сакраменто блесно в двубоя на Изгряващите звезди тази нощ, след като отбеляза 26 точки и бе избран за МВП на мача, в който Светът разби САЩ със 155:124. 

Сблъсъкът между играчи, които са първа или втора година в Лигата, бе част от първия ден на Звездния уикенд в Лос Анджелис и младоците не разочароваха, като направиха серия атрактивни изпълнения, точни стрелби и мощни забивки. 

Богданович наниза 7 тройки, една от които бе сигурно от 10-11 метра от коша, а добави и 6 асистенции за успеха. Съотборникът му в Сакраменто Бъди Хийлд вкара 29 точки, а Джамал Мъри от Денвър добави още 21 за успеха. 

За американците Джейлън Браун от Бостън наниза 35 точки, но играчите от света бяха доста по-мотивирани за победа, като още на почивката дръпнаха с 19 точки, а преди последната част разликата вече бе 30. 

Преди това се проведе и двубоя на Знаменитостите, в който освен бивши играчи от НБА като Трейси Макгрейди, Джейсън Уилямс и Пол Пиърс, участваха актьори, музиканти и спортисти като Джъстин Бийбър, Джейми Фокс, Ник Кенън, Уин Бътлър, Куаво и Бъба Уотсън. Отборите бяха разделени на Лейкърс и Клипърс, като Клипърс с Джейми Фокс спечелиха със 75:66.