Ветеранът Винс Картър прати съперник от Голдън Стейт в болница, след като го подсече неволно в подкошието. 

Патрик Маккоу падна много лошо на гърба си при победата на Уориърс над Сакраменто със 112:96 и след като остана няколко минути на паркета очевидно изпитвайки болка, бе изнесен на носилка. 

„Надявам се, че е добре. Играя баскетбол, защото обичам играта и не искам да виждам момчета, които са наранени. Наистина ужасно е, когато такова нещо се случи“ заяви сериозно разтърсеният Картър. 

„Беше много плашещо. Виждаше се, че го боли много и всички много се стреснахме. Беше наистина ужасно“ изтъкна треньорът на шампионите Стив Кър, чийто тим прекъсна серията си от 3 поредни загуби. 

„Винс не го направи нарочно. Той не е такъв тип играч. За съжаление понякога подобни инциденти просто се случват. Никой в отбора обаче не смята, че Винс действа умишлено“ коментира Кевин Дюрант, който вкара 27 точки. 

Маккоу ще бъде подложен на нови различни тестове, като първоначално се оказа, че е загубил усещане за един от краката си, но по-късно то е възстановено. Изглежда обаче, че ще се наложи да почива известно време.