Легендарният треньор на Сан Антонио Спърс Грег Попович ще опита да убеди ЛеБрон Джеймс да премине при Шпорите през лятото, твърди "Ню Йорк Таймс". 

Къде ще играе Краля е най-големият въпрос за феновете и въпреки че тексасци не бяха споменавани сред отборите с най-големи шансове да го вземат, ситуацията може да се промени. 

Твърди се, че Поп ще потърси начин да се срещне със суперзвездата и със сигурност от баскетболна гледна точка това би бил добър избор за крилото. Заедно с Кауай Ленърд двамата със сигурност ще превърнат Сан Антонио в сериозен претендент за трона на Голдън Стейт. 

Въпросът е, че ЛеБрон вече обяви, че ще предприеме следващия си ход и в зависимост от това, което е най-добро за семейството му и това със сигурност ще намали значително шансовете на Шпорите, които като локация не са никак атрактивни. 

Затова и ЛА Лейкърс сякаш е с най-големи шансове да го вземе, тъй като в тима той може да се събере с Пол Джордж, но варианти остават още Хюстън, Филаделфия, Бостън, Маями, Кливланд и дори Уориърс.