След като стана ясно, че привлича суперзвездата ЛеБрон Джеймс, Лос Анджелис Лейкърс уреди още няколко играчи, които да помагат на  новия голям лидер на състава. 

При Езерняците за още една година остава добрият стрелец Кентейвиъс Колдуел-Поуп, който носеше екипа и през 2017-18. Заплатата му ще бъде 12 милиона долара. 

В Калифорния идва още двукратният шампион с Голдън Стейт Джавел Макгий  (на снимката), чието възнаграждение ще бъде 2,4 милиона и се очаква центърът да донесе доста енергия, след като се представи добре при Уориърс. 

Освен това към тима се присъединява и гардът Ланс Стивънсън, който досега бе известен като един от големите врагове на Краля. Той ще получи 4,5 милиона. 

Твърди се, че от Лейкърс са направили Стивънсън един от приоритетите си, веднага след като е станало ясно, че ЛеБрон ще се присъедини към тях. Въпреки напрегнатите моменти в миналото между Джеймс и доскорошния гард на Индиана, Краля никога не е имал лична вражда с него, така че няма да има проблем те да играят заедно.