Звездата на Финикс Сънс Девин Букър успя да постави отрицателен рекорд, въпреки поредния си забележителен двубой. 

За втори пореден мач той стигна границата от 50 точки, след като преди това завърши с 59 срещу Юта, но стана първият, който губи първите си 3 срещи, в които стига тази граница. Този път Вашингтон успя да надвие Слънцата със 124:121. 

„Това е чест и благословия да практикувам спорта, който обичам. Просто опитвам да се забавлявам и този път бяхме доста близо до победата“ заяви Букър, който е едва 7-ият с поредни срещи с поне 50 точки, като се присъедини към Джеймс Хардън, Майкъл Джордън, Коби Брайънт, Бърнард Кинг, Антоан Джеймисън и Алън Айвърсън. 

Само на 22 години и 149 дни той е вторият най-млад, който прави 3 мача с поне 50 точки след ЛеБрон Джеймс. Той обаче не успя да се зарадва напълно, след като Томас Брайънт наниза кош с нарушение по-малко от 3 секунди преди края и донесе победата на Уизърдс. 

Останалите резултати: Чикаго – Портланд 98:118, Оклахома Сити – Индиана 107:99 (серия от 24:0 в третата четвърт помогна на Тъндър за успеха), Юта – ЛА Лейкърс 115:100 (ЛеБрон Джеймс получи почивка и не игра за Езерняците).