Звездите на Голдън Стейт не смятат, че доминацията на отбора в НБА е свършила, независимо от загубата от Торонто с 2-4 във финалите. 

Уориърс играха 5 поредни финала и спечелиха 3 титли, като до голяма степен заради контузиите на Кевин Дюрант и Клей Томпсън не успяха да се противопоставят на Раптърс. 

„Трудно е. В този отбор обаче има характер и дух на победител, така че не бих заложил, че догодина няма да сме на финалите. Горд съм от начина, по който се борихме до последно и от тази серия от 5 поредни финала, така че не смятам, че всичко е приключило“ заяви Стеф Къри. 

„Много хора смятат, че нашето време е приключило. Това обаче не е особено умно. Все още не сме свършили. Тази година не бе нашата. Загубихме, но понякога това се случва. Чух обаче, че тези глупости, че това е краят на нашата серия. Това обаче не е вярно и ние ще се върнем“ добави Дреймонд Грийн. 

Бъдещето за Голдън Стейт обаче е доста несигурно, след като заради тежките си контузии Кевин Дюрант и Клей Томпсън може да пропуснат по-голямата част от следващия сезон, ако не и целия, дори и да останат в отбора. 

„За мен е чест, че съм треньор на този отбор. През тези години видях страхотен талант и отдаденост. Това е невероятен тим, който имах късмета да ръководя. И момчетата го знаят“ изтъкна треньорът Стив Кър.