Една от настоящите звезди в НБА Деймиън Лилард влезе в конфликт с Шакил О’Нийл, като двамата си "разменят любезности" чрез рап-парчета. 

Гардът на Портланд се ядоса от коментар на легендата, че не е сред елитните плеймейкъри в НБА, като миналата седмица обяви, че е по-добър рапър от бившия център и вчера разпространи песен, в която сериозно „ухапа“ О’Нийл. 

В нея се казва, че успехите на Шак се дължат на съотборниците му и най-вече на Коби Брайънт и Дуейн Уейд, както и че центърът не би могъл да получи договора, който Лилард подписа през това лято, когато се обвърза с Пионерите до 2025-а година срещу 250 милиона долара. 

О’Нийл обаче не му остана длъжен и на свой ред рапира в Инстаграм, като в песента се казва: „Помисли внимателно преди да отговориш, не бързай/ Никога няма да бъдеш Уестбрук, никога няма да бъдеш Къри/Какво имаш в джоба, Америкън Експрес или Виза/Говориш сякаш си Леброн, а дори не си Тревър Ариза“. 

Шак издаде рапалбум още през 1993-а, а и Лилард иска да гради кариера в пеенето и напоследък е много активен в това отношение.