Антъни Дейвис се отчете с 22 точки и 10 борби в неофицалния си дебют на ЛА Лейкърс, който срази Голдън Стейт със 123:101 в предсезонен двубой. 

Новото попълнение вкара 9 от 16 изстрела от игра, като бе на паркета около 18 минути. ЛеБрон Джеймс помогна с 15 точки и 8 асистенции. 

Езерняците вкараха първите 11 точки в двубоя и не погледнаха назад, като двете суперзвезди не играха през второто полувреме. 

„Антъни е истинско чудовище. Ще бъде много трудно да бъде спрян, особено с такива играчи около него. Аз съм развълнуван от това, което той ще ни донесе, а и феновете на Лейкърс трябва да бъдат също“ заяви треньорът Франк Вогъл. 

Представянето на двамата накара и легендата Меджик Джонсън да отправи послание към останалите отбори в Лигата. „Току що гледах шоуто на Леброн и Антъни Дейвис срещу Уориърс. Останалите отбори трябва да внимават!“. 

Освен двамата в стартовите 5 започнаха още Айвъри Брадли, Дани Грийн и Джавел Макгий, като основният въпрос е дали ЛеБрон ще бъде титулярния плеймейкър или все пак ще се залага и на Ражон Рондо.