Пред погледа на легендата Коби Брайънт, баскетболистите на ЛА Лейкърс постигнаха нова победа, след като се справиха лесно с Атланта със 122:101. 

Гардът посети „Стейпълс Сентър“, за да промотира своята детска книга, написана заедно с Иви Клер като бе заедно с дъщеря си Джижи и не пропусна да изгледа двубоя, като бе приветстван с бурни овации от феновете, както и от настоящите играчи, начело с ЛеБрон Джеймс. 

„Той е един от най-великите в тази игра и аз просто исках да го зарадвам и да го накарам да дойде и на друг наш двубой. Беше фантастично“ заяви Джеймс, който завърши с 33 точки и 12 асистенции, като след негова тройка в първата четвърт калифорнийци се откъснаха с 24:5. 

Брайънт бе показан на джъмботрона в залата, а феновете окончателно „полудяха“, когато бяха пуснати кадри от знаменития двубой, в който той реализира забележителните 81 точки. 

„Направо тръпки ме побиха, когато феновете изпаднаха в такава еуфория. Той обаче го заслужава и без съмнение донесе допълнителна енергия на привържениците и отбора“ каза треньорът Франк Вогъл, чийто тим е с баланс 11-2 и продължава да води  в Западната конференция.