Александър Везенков продължи със силното си представяне в Евролигата, като наниза 13 точки при трудната победа на Олимпиакос над Байерн с 84:82 в 18-ия кръг. 

За 23 минути игра българинът бе с решаващ принос за триумфа, като бе на паркета в цялата последна четвърт, за да покаже отново, че е ключов фактор в гръцкия тим. 

Той успя в 4 от 7 стрелби от игра и бе 3 от 3 от наказателната линия. 6 от точките си вкара в последната четвърт, като при 77:77 в края направи важно отиграване, при което отбеляза и бе фаулиран. 

Освен това взе 6 борби, направи 2 асистенции, записа 1 открадната топка и 1 чадър, като приключи с коефициент на полезност от 21. При последната възможност за гостите Везенков изигра добра защита срещу Паул Ципсър, който не успя да реализира от тройката в самия край. 

Плеймейкърът Костас Слукас изигра още един отличен двубой, като приключи с 24 точки и 7 асистенции, за да може гръцкият тим да подобри баланса си до 9-8. Ди Джей Сийли реализира 26 точки за Байерн, който е с 11-7 и остава в челната осмица на класирането, докато Олимпиакос е 9-и.