В НБА вече са ясни пълните отбори за Мача на Звездите, след като бяха обявени и резервите. 

На 7 март в Атланта Леброн Джеймс и Кевин Дюрант ще сформират свои тимове, които ще се изправят един срещу друг. 

Освен крилото на Бруклин титуляри от Изтока са още съотборникът му Кайри Ървинг, Джоел Ембийд, Янис Антетокумпо и Брадли Бийл. 

Сега към тях се присъединяват Джеймс Хардън също от Нетс, Джейлън Браун и Джейсън Тейтъм от Бостън, Зак Лавин от Чикаго, Бен Симънс от Филаделфия, Джулиъс Рандъл от Ню Йорк и Никола Вучевич от Орландо. 

Пренебрегнати остават Джими Бътлър и Бам Адебайо от Маями, Крис Мидълтън от Милуоки, Малкълм Брогдън и Домантас Сабонис от Индиана. 

Освен Леброн титуляри за Запада са Стеф Къри, Лука Дончич, Кауай Ленърд и Никола Йокич. Сега съставът е допълнен от Деймиън Лилард от Портланд, Донован Мичъл и Руди Гобер от Юта, Крис Пол от Финикс, Зайън Уилямсън от Ню Орлийнс, Пол Джордж от Клипърс и Антъни Дейвис от Лейкърс, но Веждата вероятно ще бъде заменен, тъй като е контузен. 

На 4 март Джеймс и Дюрант ще изберат своите съотборници, като първите 8 играчи трябва да титулярите, без значение от коя конференция са. Същото след това ще важи и за резервите. 

Иначе ето и резултатите от тази нощ: Кливланд – Атланта 112:111, Орландо – Детройт 93:105, Бруклин – Сакраменто 127:118, Ню Йорк – Голдън Стейт 106:114, Торонто – Филаделфия 102:109, Далас – Бостън 110:107, Милуоки – Минесота 139:112, Денвър – Портланд 111:106, ЛА Клипърс – Вашингтон 135:116.