Александър Везенков отново бе най-добър за Олимпиакос и накара Реал Мадрид с 22 точки, но тимът му загуби с 63:72 гостуването си в испанската столица от Евролигата. 

Българинът направи поредното си отлично представяне, като реализира 8 от 11 стрелби от игра, в това число 3 тройки от 5 опита, а не сбърка и при трите си изстрела от наказателната линия. 

Той завърши с най-висок коефициент на полезност за отбора си от 24, след като добави 3 борби и три пъти бе фаулиран, но усилията му не бяха достатъчни, тъй като получи минимална подкрепа. 

Олимпиакос игра слабо, като испанците се откъснаха още в началото и водени от Габриел Дек и Валтер Таварес, които завършиха съответно с 18 и 15 точки, стигнаха до важната победа, която увеличи шансовете им за участие в плейофите. Това ще бъде гарантирано при успех над Фенербахче в последния кръг другата седмица. 

Везенков обаче продължи с отличното си представяне в края на сезона, като за последните 6 мача на отбора има средно по 19,5 точки и 22,8 коефициент на полезност.