Александър Везенков изигра най-ниско резултатния си мач в Евролигата от началото на сезона, а Олимпиакос загуби визитата си срещу ЦСКА Москва с 82:88. 

Българинът завърши само 6 точки, след като в първите 4 мача вкара на два пъти по 12 и на два пъти по 16. 

В руската столица той бе едва 2 от 6 от игра, като пропусна и трите си опита отдалеч, но все пак добави 5 борби и се отчете с коефициент на полезност от 11. 

Негово бе и изпълнението на двубоя, когато направи страхотен блок на Иван Ухов, залепяйки топката за таблото при една бърза атака на московчани. 

Олимпиакос поведе с 18:6 в първата четвърт, но още до края на периода загуби по-голямата част от аванса си, а след 13:28 изостана с 10 точки на почивката. 

Разликата се увеличи до 17 в третата четвърт, след което падна до 3 при 63:66 след серия от 14:0 за гръцкия тим и силна игра на Тайлър Дорси, завършил с 32 точки. ЦСКА обаче се окопити и си върна контрола след серия от 12:3, която бе и рашаваща за крайния изход. 

Уил Клайбърн вкара 29 точки за домакините, а Жоел Боломбой и Габриел Лундберг добавиха по 16. ЦСКА е с баланс 4-1, а Олимпиакос с 3-2, но въпреки поражението тимът на Везенков отново игра добре.