Александър Везенков вкара 9 точки, а Олимпиакос постигна четвъртата си победа в Евролигата през сезона, слез като се наложи над Алба у дома с 87:83 в 6-ия кръг. 

Българинът бе на паркета почти 28 минути, но отново нямаше ден в стрелбата, като завърши едва с 3 от 9 от паркета, в това число 2 от 7 от далечно разстояние. Той взе само 2 борби и като цяло не бе толкова активен, както обикновено, приключвайки с коефициент на полезност от 6. 

Везенков не успя да се разпише до почивката, но след нея бързо вкара 8 точки след 2 тройки и стрелба за 2, но след това отново последва суша за него и не бе замесен в атаките на отбора си.  

Домакините водеха с двуцифрена разлика дълго време, преди в края преднината им да бъде намалена само на 3 точки. Точни наказателни удари, обаче запазиха предимството им, като Везенков вкара един от своите два опита, за да оформи крайното 87:83 7 секунди до сирената. 

Ветераните Костас Папаниколау и Костас Слукас вкараха 12 и 10 точки за победителите, Тайлър Дорси се отчене с 13, а още четирима играчи завършиха с 8 или 9. За гостите Оскар Да Силва реализира 17.