Александър Везенков отново игра много добре, за да може Олимпиакос да спечели първа победа като гост в Евролигата след 93:72 над Олимпия Милано. 

Българинът завърши с 12 точки и 5 борби при 5 от 8 стрелба от игра и коефициент на полезност от 13, а неговият тим съсипа съперника си с цели 18 тройки от само 33 стрелби или 55% успеваемост, което направи и разликата.  

Още от началото гостите започнаха феноменално, като вкараха 7 от първите си 8  стрелби от игра, а до почивката бе с успеваемост 12 от 16 от далечна дистанция и това нямаше как да не се отрази на резултата. 

Олимпиакос поведе с 60:45 на почивката, като Александър Везенков бе реализирал и четирите си стрелби от игра. 

Италианците вкараха първите 5 точки след паузата, а Олимпиакос не успя да отбележи повече от 4 минути, но разликата не падна под 10, което се оказа и множо важно. След това гостите се окопитиха и пак вдигнаха разликата, която се запази до 72:57 преди последната част. 

В нея не се случи нищо сериозно, като Олимпиакос спокойно затвори мача и подобри баланса си до 8-4, оставайки в челото. Същият е активът и на Милано, но отборът е с 3 поредни поражения.