Лидерът на Сакраменто ДеАрън Фокс (на снимката вдясно) засипа от похвали Александър Везенков и е сигурен, че българинът ще се впише отлично при Кралете. 

През миналия сезон калифорнийци бяха с най-силната атака и офанзивен рейтинг от 119,4, играейки бързо и стреляйки точно отдалеч. Сега с Везенков плеймейкърът е сигурен, че нещата ще изглеждат още по-добре, а е и силно впечатлен от представянето на Саша на тренировките, които все още са индивидуални и един на един. 

„Той просто работи здраво. Наистина усърдно. Просто е от типа играчи, които имаме в състава си, които са умни. Момчета, които знаят как да играят и той се вписва идеално при нас” заяви Фокс пред подкаста на Дюс Мейсън и Морган Рейгън за NBS Sports. 

„В понеделник аз, той и Кевин (Хъртър) бяхме в залата, гледаш го как работи и си казваш: „О Боже!”. След това наниза тройка през мен и си казах: Какво по дяволите бе това?” отчете гардът. 

„Той просто е още едно оръжие за нас. Умее да разтваря игрището и ни прави по-добър отбор. Знаем обаче, както и той, че трябва да е по-добър в защита. Както обаче казах – той работи невероятно здраво и сега няма да спре да се труди, в стремежа да се подобри. Може и да не е суператлетичен, но знае как да играе баскетбол” изтъкна Фокс, чийто тим ще се събере на лагер на 2 октомври.