Стеф Къри реализира степ-бек тройка 6 секунди преди края и Голдън Стейт надви Сакраменто със 116:115 в драматичен предсезонен двубой от НБА, който остави Кралете без победа. 

Александър Везенков игра почти 13 минути, в които обаче не успя да се разпише, пропускайки и трите си опита от дистанция. Той влезе в игра около 3 минути преди края на първата част и остана на терена през повечето време във втората. 

Българинът все пак се отчете с 5 борби, 1 асистенция и 1 чадъра, като имаше и положителен коефициент на представяне от +2 с него на паркета. 

Сакраменто водеше с 13 точки на старта на последния период, като след това поведе със 17 и все още бе напред с 4 40 секунди преди сирената, но след като Кевин Хъртър пропусна един наказателен удар, Стеф Къри се възползва и вкара победния изстрел.

Лидерът на Уориърс се отчете с 30 точки в мача, докато за Кингс 25 вкара ДеАрън Фокс, който не успя да реализира със сирената, а Кигън Мъри добави 24. Утре сутринта Сакраменто ще изиграе последната си контрола, гостувайки на Юта.