Голямо шоу видяха феновете на баскетбола в Мадрид, след като Реал и Анадолу изиграха луд мач с 4 продължения, който Белите спечелиха със 130:126. 

Двубоят мина през много перипетии, като гостите определено могат да съжаляват, че не го спечелиха и регистрираха 6-ата си поредна загуба в турнира. 

Анадолу поведе с 10 точки още в третата четвърт, но най-близо до успеха бе във второто продължение, когато след 3 поредни тройки дръпна със 102:93. Реал обаче не се предаде и стигна до равенството след кош на Марио Хезоня със сирената. 

В третите 5 минути Шейн Ларкин също имаше шанс да донесе успеха на гостите, но пропусна в  края, а след това Реал успя да затвори мача, макар че имаше и едно доста спорно отсъждане в полза на Белите. 

Така или иначе първият двубой с 4 продължения в историята на турнира приключи с успех за испанския клуб, който е лидер в подреждането с баланс 17-2, докато турският им 15-и със 7-12. 

Джанан Муса наниза 40 за победителите, а Марио Хезоня добави 31 точки. Факундо Кампацо обаче се отчете с дабъл-дабъл от 25 точки и 11 асистенции, а Валтер Таварес добави 20 точки, 12 борби и 4 чадъра. За Анадолу Шейн Ларкин вкара 32, а Дариъс Томпсън 21.