Александър Везенков се завърна в ротацията на Сакраменто, но Кралете бяха пометени от Ню Орлиънс Пеликанс със 100:133 у дома в поредния си мач от НБА. 

Българинът не игра изобщо в предишните 3 двубоя на отбора си, но сега в отсъствието на контузения Трей Лайлс, записа 20 минути и 38 секунди на паркета и се представи доста добре, като завърши с 11 точки и 2 борби. 

Той влезе още в края на първата четвърт и бързо наниза тройка, а след това добави и още един кош. Саша остана в игра и във втората част, когато вкара още две поднасяния и на почивката имаше 9 точки. 

Домакините губеха с 47:72 след първото полувреме и в третата част бързо стана ясно, че обрат няма да има, след като разликата продължи да се вдига. Везенков пак се появи на терена и в края на третия период направи успешна добавка. 

В крайна сметка той приключи с 5 успешни стрелби от 9 опита, като бе 1 от 5 отдалеч. Въпреки това не е ясно дали ще остане в ротацията и колко е сериозна травмата на Трей Лайлс. В началото на последния период авансът на Пеликанс стана 50 при 112:62, след което Кралете успяха да понамалят пасива си, но това бе катастрофа за тях. 

ДеАрън Фокс остана с 3 точки при 1 от 10 от игра, а само Домантас Сабонис бе приличен със 17  точки и 10 борби. За победителите Си Джей Маккълъм вкара 30, а отборът стреля 61% от игра, за да подобри баланса си до 22-15, докато Сакраменто е с 21-14 след 4-ата си поредна загуба от Пеликанс през сезона.