Александър Везенков записа 2 точки и 5 борби, но Сакраменто допусна нова сериозна загуба, този път с 93:112 при гостуването си на Филаделфия в НБА. 

Българинът игра 8 минути и 32 секунди, като половината от тях бяха в края на мача, когато интригата вече беше приключила. 

Преди това той се появи в началото на втория период и остана на паркета около 4 минути, пропускайки за съжаление и трите си опита при стрелба, като овладя 2 топки. Интересното е, че и 5-те му борби бяха в нападение, като след една от тях вкара и единствения си кош. 

Кралете стреляха едва 33% от игра и логично загубиха, сле като още до почивката изоставаха с 19, а след като успяха да свалят разликата до 12, домакините бързо се откъснаха отново. Джоел Ембийд отново не  игра за Сиксърс, но в негово отсъствие Тобаяс Харис вкара рекордните си за сезона 37 точки, а Тайрис Макси добави още 21. 

Сакраменто влоши баланса си до 23-15, докато Филаделфия се подобри до 24-13. Кралете продължават да бъдат с големи амплитуди в представянето си, като сега им предстои гостуване на Милуоки.