ЛеБрон Джеймс обяви, че миналото няма никакво значение преди началото на плейофната серия срещу Денвър. 

Миналата година Нъгетс победиха Езерняците с 4-0 на финала на конференцията, за да стигнат до титлата, а след това спечелиха и следващите 4 срещи срещу опонента от редовния сезон. През 2020-а пък калифорнийци спечелиха и взеха титлата. 

„Мисля, че на случилото се преди се обръща твърде голямо внимание. В крайна сметка ние очакваме плейофите и това е първият ни съперник, така че сме готови за предизвикателството“ заяви Краля. 

„Тук не трябва да се приемат нещата лично. Когато това се случи, започваш да се отклоняваш от плана за игра. Ние имаме план, излизаме и опитваме да го приложим, а след това живеем с резултатите. Преминал съм през твърде много неща в кариерата си и знам, че не трябва да се отдава голямо значение на един мач или на определен съперник“ добави той. 

Езерняците са наясно, че разликата може да е малка, след като миналата година четирите поражения на отбора му бяха с общо 24 точки. 

„Генерално трябва да сме по-добри. Ясно е, че срещаме отличен отбор, който спечели титлата и знае, какво е необходимо да се направи в края на важните мачове, за да бъдат спечелени. Необходимо е да сме дисциплинирани и фокусирани през цялото време, за да имаме шанс“ каза още Джеймс.