Кайри Ървинг се закани да смълчи феновете на Бостън, когато Далас гостува в „Ти Ди Гардън“ утре в 3:30 сутринта българско време. 

Маверикс разбиха Селтикс със 122:84, за да вземат първа победа във финалите на НБА, но при 1-3 продължават да бъдат много близо до загубата на титлата. 

Гардът записа средно едва по 14 точки при двете визити на отбора  си в щата Масачузетц, докато в двете домакинства имаше по 28 точки. Сега очакванията са феновете на домакините да продължат да го атакуват, след като не са забравили начина, по който си тръгна от отбора през 2019-а, а и средните пръсти, които той им показа по-късно. 

„Нормално е, когато пропускам и правя грешки те да получават психологическо предимство и да бъдат още по-гръмогласни. Това очаквано увеличава и напрежението върху мен, затова трябва да бъда прецизен, да вкарвам и да взимам правилни решения, ако искам да заглуша не само тях, но и вътрешното съмнение“ заяви Кайри в навечерието на двубоя. 

„Може би не показах достатъчно уважение, когато бях тук. Когато не правиш това или не си на ниво, просто те отлъчват. Аз съм точно един от тези отлъчени, но за мен нещата са ОК. Сам съм си виновен те да не ме посрещат с отворени обятия. Сега просто трябва да остана спокоен и да мисля единствено за отбора си“ добави той. 

Лидерът Лука Дончич също демонстрира вяра. „В предишния мач показахме, че продължаваме да вярваме и трябва да пренесем това и в следващия двубой“ изтъкна словенецът, който пак ще опита да запази спокойствие и да не спори със съдиите. 

Домакините пък се надяват, че Кристапс Порзингис ще може да запише някоя и друга минута, след като се бори с рядка контузия, но бе по-екип за предишния мач, макар и да не влезе в него.