НБА отново превзе английската столица Лондон, след като за 7-и път в нея се проведе мач от редовния сезон. 

По традиция това означаваше и че много звезди от Висшата лига присъстваха на шоуто в „О2 Арина“, където Денвър размаза Индиана със 140:112. 

Играчите на Арсенал бяха най-много, като Месут Йозил и Алексис Санчес оставиха зад гърба си проблемите около новите си договори и се забавляваха истински. Освен това отборът бе представен от Чембърлейн, Айоби, Бейерин, Мертезакер, Мустафи, Монреал и Дженкинсън, което бе очаквано, тъй като главният акционер в клуба Стан Крьонке ръководи и Нъгетс. 

От Тотнъм на първите редове бяха Деле Али, Ян Вертонген и Мишел Ворм, като младият халф е все по-запален по играта. „Много съм запален по НБА и нямам търпение да изгледам мача“ заяви Али преди сблъсъка, макар и да предвиди победа за Пейсърс. 

Педро, Маркос Алонсо и Натаниъл Чалоба представиха Челси, но още куп играчи изгледаха двубоя като Трой Дийни и Джейсън Пънчън, а сред зрителите бяха и бившите звезди Тиери Анри и Михаел Балак. 

Всички те обаче не видяха особена интрига, защото след като Денвър дръпна с 67:56 на почивката, тимът от Колорадо спечели третата част с 39:20 и реши всичко. Победителите вкараха 57% от стрелбите си, като Никола Йокич поведе тима с 22 точки, 10 борби и 7 асистенции, а Уилсън Чандлър и Данило Галинари добавиха съответно 21 и 18.