Галерия

Противно на очакванията, спортната сватба на века между сръбската тенисистка Ана Иванович и футболиста на Манчестър Юнайтед и бундестима Бастиян Швайнщайгер няма да се състои в Белград. Бъдещите младоженци все пак решиха тържеството да бъде в най-романтичното място на света - италианския град Венеция. 

На 5 юни суперлуксозният хотел "Аман Гранд канал" ще приеме гостите на спортните знаменитости. Колко ще струва всичко това? По-добре седнете, за да не паднете, съветва сръбското списание "Еспресо". Една нощувка в хотела струва между 1150 и 3650 евро.

Ана и Швайни са поканили 100 души и ще поемат по две нощувки на всеки гост. Освен това младоженците плащат всички самолетни билети както и хонорарите на готвачите и специалната украса на ресторанта. Роклята на Ана е дело на световноизвестен дизайнер, но засега името му се пази в тайна. Сръбкинята обаче е толкова красива, че и гола да се появи, пак ще спре дъха на присъстващите. 

"Ана сама реши сватбата да не е в Белград - разкри близък до тенисистката. - Просто си даде сметка, че журналистите ще полудеят, а тя не иска прекалената шумотевица да развали един от най-специалните моменти в живота й. 

Затова избра Венеция. Хотелът, градът - всичко много й допада. Швайни нямаше нищо против да се оженят в Белград, но в крайна сметка се съобрази с нейното желание".
Според източника на сп. "Еспресо" само за настаняването на гостите Иванович и Швайнщайгер ще извадят около 250 хил. евро. цялата сватба ще им излезе около 1 млн. евро, но за хора с техните възможности подобна сума не е проблем

Неотдавна двамата си купиха 60 декара земя в сръбския град Кърчедин, където ще строят къща и ще садят лозя. Съсед на бъдещото семейство е известният певец Мирослав Илич. Според сръбските медии не е изключено Ана Иванович да е бременна. Неотдавна двамата със Себастиян бяха засечени на разходка в Мадрид, а широкият гащеризон, с който тя беше облечена, даде повод за спекулации. Засега обаче няма официално потвърждение на новината.