Новак Джокович срещу Стефанос Циципас, полуфинал на "Ролан Гарос". Бившата №5 в световната женска тенис ранглиста Анна Чекветадзе прогнозира тази среща. Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги и коментатор в Евроспорт.

Новак Джокович играе със Стефанос Циципас в полуфиналите на Ролан Гарос. Стефанос игра много разнообразно срещу Рубльов! Лично на мен много ми хареса променливостта на Циципас.

Той стартира този турнир толкова бавно, че изглеждаше, че е на път да загуби още в първия кръг, когато изоставаше с 0:2 сега. Сега обаче вече изглежда, че играе добре.

Ами Новак Джокович? Джокович победи Карено Буса в четири сета, но имаше проблем с врата си – Новак също се оплака на US Open от болки на същото място.

Мисля, че сърбинът ще изпита затруднения в мача си срещу Циципас. В интервю той каза, че двама физиотерапевти третират врата и раменете му, за да ги подготвят за тази среща.

Може би това е трик на сърбина срещу противниците си, но все пак мисля, че Циципас ще успее да спечели два сета, като се има предвид, че Джокович не е в оптимално състояние. Залагам на хендикап сетове за Стефанос Циципас (+1.5).