Новак Джокович срещу Александър Зверев, среща от финалния турнир на ATP.

Бившата №5 в световната женска тенис ранглиста Анна Чекветадзе прогнозира този двубой. Чекветадзе е част от екипа на Букмейкър Рейтинги и коментатор в Евроспорт.

Новак Джокович неочаквано загуби от Даниил Медведев, а сега съдбата му зависи от мача с Александър Зверев. Победителят от тази среща ще се класира за полуфиналите, загубилият ще се прибере у дома.

Честно казано, сега е трудно да се говори за играта на Новак Джокович. С Диего Шварцман той игра почти перфектно. С Медведев стигна до там, че Новак загуби 7 гейма поред. И той изобщо нямаше предимство при сервирането.

Медведев се движеше чудесно, получаваше му се всичко. И в един момент започна да изглежда, че Джокович просто не знаеше какво да прави. Това го разстрои, имаше много грешки. Значи ли, че така ще бъде и срещу Зверев? Не. Във всеки момент Джокович може да започне да показва перфектен тенис.

И все пак ще залагам тук, че ще бъдат изиграни повече от 22 гейма. Мачът е много важен, така че не мисля, че ще завърши без бой и от двамата.