През уикенда Дженсън Бътън записа най-доброто си представяне от 2 години насам, след като се класира на 6-о място в състезанието за Гран при на Австрия. Световният шампион от 2009 г., който в момента кара за Макларън, има толкова много проблеми на пистата, че рядко може да се усмихва.

Галерия

Феновете на британеца обаче веднага откриха интересна подробност, която го е мотивирала за 6-ото място в Австрия. Според запалянковците му причината е... неговата приятелка Бритни Уорд. 

Ослепителният модел излиза заедно с Дженсън от края на 2015 г. и много бързо му помогна да забрави за раздялата с бившата си съпруга Джесика Мичибата. Бътън и японският супермодел бяха женени точно 12 месеца, но сега пилотът на Макларън е отдаден изцяло на американката.

Таблоидът "Дейли Мейл" отдели специално внимание на Бритни, която се наслаждава на лятото в Монте Карло. Именно в княжеството живее нейният любим, който докато се поти на пистата и се чуди как да накара макларъна си да върви по-бързо, е отдал своя апартамент на Бритни. 

"Тя беше неразделна до Дженсън в последните няколко месеца, а като гледаме какви снимки пуска в мрежата, определено не е трудно да разберем защо Бътън не се откъсва от гаджето си. 25-годишната Бритни е направо ослепителна, препичайки се на слънце и пиейки плодов шейк", пише "Мейл".

Госпожица Уорд се усмихва широко, но крие очите си зад огледални слънчеви очила и човек не може да разбере какво си мисли в момента, когато се снима. Тайната на Дженсън обаче е разкрита, след като мнозина отдадоха силното 6-о място на британеца на снимките, които е получил от любимата си часове преди Гран при на Австрия.

Иначе таблоидите на Острова направиха всичко възможно, за да се доберат и до най-малките детайли за избраницата на Дженсън. "Дейли Мейл" веднага публикува дори информация за банския, с който манекенката подлудява феновете си.