Шефът на Формула 1 Бърни Екълстън определи четирикратният световен шампион Ален Прост за най-великият пилот в историята. 

Той даде интервю за предаването „Топ Гиър“ пред Един Джордън и главния редактор Чарли Търнър, в което коментира и други въпроси. 

„Бих казал Ален Прост. Михаел Шумахер постигна много, но винаги имаше втори пилот, който му помагаше. Същото в един момент бе и с Аертон Сена, докато Прост никога не е имал този лукс“ заяви Екълстън. 

„Той винаги е трябвало да се бори с други силни пилоти, начело със Сена. Наистина е трудно да се каже по категоричен начин това, но след като претегля всичко, вероятно бих казал Прост“ добави той. 

По отношение на битката между Хамилтън и Розберг, той сподели: „По това време на годината без съмнение ще ги оставя да се състезават. Ако ситуацията е различна и има опасност да загубят титлата, тогава ще е различно. Но при положение, че със сигурност един от тях ще е шампион, няма причина да не се състезават“. 

Екълстън изради предпочитанията си и кой да стане президент на САЩ. „Надявам се Тръмп да спечели, защото това ще е добре за света. Неговото приятелство с Путин също ще е от полза“.